Milla-Marjaana

Olen 24 vuotias maisteri opiskelija Helsingin yliopistossa, pääaineenani englantilainen filologia. Opiskelen myös laaja-alaisesti viestintä ja yhteiskuntatieteitä sivuaineinani.

Tähän mennessä olen toiminut lasten parissa jo useammalla alalla: kokemusta löytyy nuorempana lastenhoitajana toimimisesta, sittemmin lasten kerhovetäjän-työstä sekä päiväkoti työstä, ja edelleenkin lasten liikunnan ohjauksen ja taitoluistelu valmennuksen parista, jossa olen ollut jo vuodesta 2009 mukana. Yliopisto vuosina olen ollut myös lasten yksityisopettajana omalla opiskelualallani, eli englannin opetuksessa.

Pitkäaikainen harrastukseni on ollut taitoluistelu ja omaan harrastukseni kautta vahvat esiintymistaidot sekä rohkeuden heittäytyä leikkiin mukaan, joka on ollut suuri etu alallamme. Luonteeni on muutenkin aurinkoinen ja olen tottunut hauskuuttamaan lapsia.

Toimin ensisijaisesti yrityksemme viestintä ja markkinointi tehtävissä. Tämän lisäksi pidän yhteyttä asiakkaisiimme, ja hoidan juhlienvarauksiin ja suunnitteluun liittyviä tehtäviä. Koordinoin ja koulutan henkilöstöämme, sekä toimin yleisessä suunnittelutyössä. Työtehtäviini kuuluu myös välillä työn hauskinkin osa, eli itse juhlien vetäminen.